E20182106 - Instapklare woning (n° 20182106)

Verkocht
Goed verzorgde recent gerenoveerde woning met 3 slaapkamers op 1.000 m² in residentiële buurt nabij het centrum van merksplas!
Type pand:
Woning
Gemeente:
Ligging:
residentiële wijk
Oppervlakte:
174.87 m²
Beschikbaarheid:
af te spreken met eigenaar
KI
€ 1150
Aantal slaapkamers:
3
Garage:
Ja
Tuin:
Ja
Download
Energieprestatiecertificaat (pdf 643.76 Kb)

Beschrijving

Verzorgde woning met 3 slaapkamers op 1.000 m² in residentiële buurt nabij het centrum van Merksplas!

Ligging
In een rustige residentiële wijk nabij het centrum van Merksplas en in de nabije omgeving van winkels.

Indeling
Inkomhal, woonkamer op parketvloer met aansluitend terras, keuken, berging, 3 slaapkamers, badkamer met ligbad, achterinkom, toilet, wasplaats met douche, garage, kelder en grote tuin met tuinhuis, zonneterras en visvijver.

Beschrijving
Deze split-level woning werd in 2013 grotendeels gerenoveerd en is instapklaar. De inkomhal biedt rechtstreeks toegang tot de woonkamer. De zithoek is voorzien van een haardvuur, de eethoek geeft uit op het terras en biedt toegang tot de recent vernieuwde keuken. De keuken met plaats voor een tafel is voorzien van een inductie kookplaat, dampkap, vaatwasser, koelkast, combi-oven, heteluchtoven, Quooker en voldoende kastruimte. Vlakbij de keuken is er een berging.

Vanuit de keuken kom je via de trap naar beneden bij de achterinkom, toilet, wasplaats en garage. De garage heeft een automatische poort. In de wasplaats werd recent een inloopdouche geplaatst, er is een wastafel en mogelijkheid voor het plaatsen van wasmachine en droogkast.


In de inkomhal leidt een korte trap naar 2 grote slaapkamers van telkens 14m² en 1 kleinere slaapkamer van 9m². De slaapkamers zijn voorzien van automatische rolluiken. De volledig betegelde badkamer is voorzien van ligbad, dubbele wastafel en toilet.

De woning is deels onderkelderd en er is een kleine bergzolder.

De grote tuin is voorzien van een terras, een tuinhuis met overdekte zithoek en visvijver. De tuin is voorzien van een beregeningsinstallatie die aangesloten is op de geboorde put (9 meter).

In 2013 werd de woning grondig gerenoveerd: dak en spouwmuur isolatie, nieuwe hoogrendementsketel op aardgas en een nieuwe keuken. In 2018 werden nog nieuwe hoogrendementsramen uit PVC geplaatst alsook grotendeels nieuwe radiatoren. Recent vernieuwd schilderwerk en behang.

Beschikbaarheid: in overleg met de verkoper.

Stedenbouwkundige inlichtingen: vergunning uitgereikt (Vg), gelegen in woongebied (Wg), geen dagvaarding uitgebracht (Gdv), geen voorkooprecht ruimtelijke ordening aanwezig (Gvkr), verkavelingsvergunning (Vv) | EPC: 282 kWh/m², Label C | niet gelegen in overstromingsgevoelig gebied, niet gelegen in een afgebakende oeverzone of afgebakend overstromingsgebied, niet gelegen in een risicozone voor overstromingen.

Alle informatie steeds onder voorbehoud van materiële vergissingen en/of wijzigingen.

Energieprestatiecertificaat (EPC)

EPC waarde:
282 kwh/m²/j
Unieke code:
2135895
Watertoets:
niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied

Stedenbouwkundige informatie / Informatieplicht

Stedebouwkundige vergunning verkregen:
Ja
Stedebouwkundige bestemming:
woongebied
Dagvaarding uitgebracht:
Nee
Voorkoopsrecht:
Nee
Verkavelingsvergunning verkregen:
Nee