E20192120 - Gemengd Varkensbedrijf Te Brecht (n° 20192120)

Site met 9 varkensstallen, garage en voederkeuken op een terrein van 1ha 69a 88ca.
Prijs te bevragen
Interesse in dit pand?
Type pand:
Bedrijfsvastgoed
Gemeente:
2960 Brecht
Vraag exact adres aan
Oppervlakte:
16988 m²
Beschikbaarheid:
af te spreken met eigenaar
Garage:
Nee
Tuin:
Nee

Beschrijving

Dit aanbod betreft een over te nemen gemengd varkensbedrijf gelegen te Brecht. De bedrijfssite omvat 9 varkensstallen, garage en voederkeuken op een terrein van 1ha 69a 88ca.

Het bedrijf is gunstig gelegen in agrarisch gebied, vlakbij de oprit van de autosnelweg E19 en op voldoende afstand van woongebied. Alle stallen zijn in gebruik. Het bedrijf beschikt over een groene pasbrief en een milieuvergunning voor het houden van 4.257 varkens en mestopslag van 8.431m³.

De verschillende stallen werden gebouwd in de periode tussen 1967 en 1992. Drie stallen kunnen in gebruik blijven voor het opmesten van varkens. De overige stallen hebben een oudere inrichting, maar dienen tot vandaag voor het huisvesten van zeugen en biggen. Deze stallen kunnen hiervoor blijven dienen of gebruikt worden voor de opslag van mest of effluent.

Mogelijkheid tot het overnemen van 100.000 nutriëntenemissierechten (actieve NER-DV) alsook de aankoop van landbouwgrond en / of een landbouwexploitanten woning.

Stedenbouwkundige inlichtingen: vergunning uitgereikt (Vg), Agrarisch Gebied (Ag), geen dagvaarding uitgebracht (Gdv), geen voorkooprecht ruimtelijke ordening aanwezig (Gvkr), geen verkavelingsvergunning (Gvv) | EPC: nvt (niet residentiëel gebouw) | niet gelegen in overstromingsgevoelig gebied, niet gelegen in een afgebakende oeverzone of afgebakend overstromingsgebied, niet gelegen in een risicozone voor overstromingen.

Alle informatie steeds onder voorbehoud van materiële vergissingen en/of wijzigingen.

Energieprestatiecertificaat (EPC)

Watertoets:
niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied

Stedenbouwkundige informatie / Informatieplicht

Stedebouwkundige vergunning verkregen:
Ja
Stedebouwkundige bestemming:
agrarisch gebied
Dagvaarding uitgebracht:
Nee
Voorkoopsrecht:
Nee
Verkavelingsvergunning verkregen:
Nee

Interesse in dit pand?

E20192120 - Gemengd Varkensbedrijf Te Brecht - Brecht - Te koop
Prijs te bevragen