Moderne nieuwbouwwoning

Verkocht
Deze halfopen nieuwbouwwoning wordt winddicht verkocht en kan naar eigen wensen verder afgewerkt worden.
Type pand:
Woning
Gemeente:
Ligging:
centraal
Oppervlakte:
474.4 m²
Beschikbaarheid:
af te spreken met eigenaar
Aantal slaapkamers:
6
Garage:
Ja
Tuin:
Ja
Download
Snede (jpg 177.77 Kb)
Tuinberging (jpg 94.73 Kb)
Verdieping (jpg 173.53 Kb)
Zolder (jpg 206.84 Kb)
Gelijkvloers (jpg 220.73 Kb)
Inplanting (jpg 104.17 Kb)

Beschrijving

Dit nieuwbouwproject bestaat uit 2 moderne halfopen woningen die winddicht opgeleverd worden zodat u de binnenafwerking en interieurinrichting nog volledig naar eigen smaak kan bepalen.

De woningen worden opgetrokken langs de Loenhoutse Steenweg, vlakbij het centrum van Wuustwezel en Loenhout. Buurtwinkels en scholen zijn vlot bereikbaar, alsook de autosnelweg Antwerpen - Breda en het station Noorderkempen.

Beide woningen worden gebouwd op een kavel van 475m². De tuin is georiënteerd op het zuidwesten zodat je er volop kan genieten van de avondzon. Achter in de tuin wordt een bijhorend gemetst bijgebouw opgericht.

Er wordt veel aandacht besteed aan een praktische indeling. De leefruimte en keuken vormen één geheel, de drie slaapkamers hebben realistische afmetingen en de zolderruimte kan mee verder afgewerkt worden.

Op het gelijkvloers geeft de inkomhal toegang tot het gastentoilet en tot de ruime woonkamer met open keuken. Vlakbij de keuken is er een praktische berg- en wasplaats. Er is een inpandige garage. De open traphal geeft toegang tot de eerste verdieping en via de nachthal kom je bij de drie slaapkamers, de badkamer en het aparte toilet. Op de tweede verdieping bevindt zich over de volledige oppervlakte van de woning een grote zolderverdieping die ook verder afgewerkt kan worden.

De constructie wordt verkocht onder BTW, het grondaandeel onder registratierechten.

Ben je op zoek naar een kwalitatief goed gebouwde woning die praktisch ingedeeld is én betaalbaar? Aarzel dan niet om ons te conacteren voor verdere inlichtingen op 03 270 76 25!

EPB: in opmaak

Stedenbouwkundige inlichtingen: (Vg) vergunning uitgereikt, (WgLk) woongebied met landelijk karakter, (Gmo) geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd, (Gvkr) geen voorkooprecht, (Vv) verkavelingsvergunning

Dit is geen aanbod, alle informatie is steeds onder voorbehoud van materiële vergissingen en/of wijzigingen.

Energieprestatiecertificaat (EPC)

Unieke code:
EPB na voltooiing nieuwbouw
Watertoets:
niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied

Stedenbouwkundige informatie / Informatieplicht

Stedebouwkundige vergunning verkregen:
Ja
Stedebouwkundige bestemming:
Woongebied met landelijk karakter
Dagvaarding uitgebracht:
Nee
Voorkoopsrecht:
Nee
Verkavelingsvergunning verkregen:
Ja