Halfopen nieuwbouwwoning

In optie
Gelegen in het centrum van Loenhout.
Type pand:
Woning
Gemeente:
2990 Loenhout
Vraag exact adres aan
Ligging:
centraal
Oppervlakte:
347 m²
Beschikbaarheid:
bij oplevering
Aantal slaapkamers:
3
Garage:
Ja
Tuin:
Ja
Download
Lastenboek (pdf 329.3 Kb)
Verkoopboekje (pdf 3.16 Mb)

Beschrijving

Halfopen woning in opbouw op een perceel van 347 m² in het centrum van Loenhout met o.a. 3 slaapkamers, open keuken, zolder, tuin en mogelijkheid tot bouwen van een vrijstaande garage in de tuin. De woning wordt kwalitatief hoogstaand sleutel op de deur afgewerkt.

Geniet van de voordelen van wonen in een nieuwbouwwoning.

Ligging: gelegen in het centrum van Loenhout vlakbij o.a. de Spar supermarkt, openbaar vervoer, autosnelweg, ... . De woning wordt gebouwd in een rustige straat.

Indeling: inkomhal, gastentoilet, zithoek, woonkamer, keuken, wasplaats, koele berging, achterinkom, 3 slaapkamers, badkamer, toilet, nachthal, zolder en tuin.

Omschrijving:
Via de inkomhal, met gastentoilet, heeft u toegang tot de leefruimte. Deze bestaat uit een eethoek, een zithoek en een volledig geïnstalleerde open keuken à la carte te kiezen. Vanuit de keuken homt u handig bij de koele berging, wasplaats en achterinkom. De nachthal op de 1ste verdieping geeft toegang tot 3 slaapkamers, een badkamer, welke voorzien wordt van een ligbad, inloopdouche en dubbele wastafel en een apart toilet. De zolderverdieping kan ingericht worden als extra slaapkamer, bureau, ... Verder is er ook een tuin en de mogelijkheid tot het bouwen van een vrijstaande garage in de tuin.

De woning heeft een bouwbreedte aan de straat van 6,80m en een diepte van trapsgewijs 15m, 13m en 9m. Dit wordt een energiezuinige woning met een e-peil van E40. Zonnepanelen zijn voorzien.

Het bijbouwen van een garage van ca. 48m² achteraan het perceel is mogelijk voor een meerprijs van € 20.000.

Deze woning wordt verkocht onder registratierechten.

Contacteer ons voor verdere informatie, het lastenboek, een brochure, een afspraak om de woningen gedetailleerd te bespreken... 

Stedenbouwkundige inlichtingen: (Vg) vergunning uitgereikt , (Wg) woongebied, (Gmo) geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd, (Gvkr) geen voorkooprecht ruimtelijke ordening aanwezig , (Gvv) geen verkavelingsvergunning, EPC: EPB bij oplevering nieuwbouw

Energieprestatiecertificaat (EPC)

Watertoets:
niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied

Stedenbouwkundige informatie / Informatieplicht

Stedebouwkundige vergunning verkregen:
Ja
Stedebouwkundige bestemming:
woongebied
Dagvaarding uitgebracht:
Nee
Voorkoopsrecht:
Nee
Verkavelingsvergunning verkregen:
Nee

Interesse in dit pand?

Halfopen nieuwbouwwoning - Loenhout - Te koop
Centraal
€ 415.000