Kleinschalig opbrengsteigendom

Verkocht
Kleinschalig opbrengsteigendom bestaande uit 3 appartementen gelegen in een rustige straat in het centrum van Merksem.
Type pand:
Appartement
Gemeente:
Oppervlakte:
125 m²
Beschikbaarheid:
vanaf akte
KI
€ 1192
Aantal slaapkamers:
5
Garage:
Nee
Tuin:
Nee
Download

Beschrijving

Kleinschalig opbrengsteigendom bestaande uit 3 appartementen gelegen in een rustige straat in het centrum van Merksem op wandelafstand van openbaar vervoer, winkels.

Ligging:
 centrum van Merskem

Indeling: gemeenschappelijke traphal, drie appartementen met woonkamer, keuken, slaapkamer(s) (één op het gelijkvloers, twee op verdieping één en twee), berging, badkamer met douche. Drie individuele bergruimtes in de kelder. Koertje bij het gelijkvloers appartement.

Omschrijving:
Gelijkvloers (59m²)
De gemeenschappelijke traphal geeft toegang tot de kleine berging en keuken. Eenvoudige keuken (10m²) met gasfornuis, voldoende kastruimte en plaats voor een tafeltje. Aansluitend badkamer met douche en toilet. Via de keuken is er toegang tot de veranda en koer. Via de woonkamer die een oppervlakte heeft van 17m² kom je in de slaapkamer.

Eerste verdieping (59m²)
De trap naar de eerste verdieping geeft via de gemeenschappelijke traphal toegang tot de keuken, de kleine berging en eerste slaapkamer. Eenvoudige keuken (15m²) met gasfornuis, voldoende kastruimte en plaats voor een tafeltje. Aansluitend badkamer met douche en toilet. Via de keuken is er toegang tot een overdekt terras. Via de woonkamer die een oppervlakte heeft van 17m² kom je in de tweede grote slaapkamer (17m²).

Tweede verdieping (59m²)
De trap naar de tweede verdieping geeft via de gemeenschappelijke traphal toegang tot de keuken, de kleine berging en eerste slaapkamer. Eenvoudige keuken (15m²) met gasfornuis, voldoende kastruimte en plaats voor een tafeltje. Aansluitend badkamer met douche en toilet. Via de keuken is er toegang tot een overdekt terras. Via de woonkamer die een oppervlakte heeft van 17m² kom je in de tweede grote slaapkamer (17m²).

Bij elke appartement hoort een individuele berging in de kelderverdieping. Individuele meters voor elektriciteit, gas en water.

De drie appartementen zijn verhuurd.


Stedenbouwkundige inlichtingen: vergunning uitgereikt (Vg), gelegen in woongebied (Wg), geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd (Gmo), geen voorkooprecht ruimtelijke ordening aanwezig (Gvkr), geen verkavelingsvergunning (Gvv) | EPC gelijkvloers: 293kWh / m² jaar label C - EPC eerste: 385kWh / m² jaar label D - EPC tweede: 867kWh / m² jaar label F | Mobiscore: 9,3/10 

Energieprestatiecertificaat (EPC)

EPC waarde:
293 kwh/m²/j
Unieke code:
2203821

Stedenbouwkundige informatie / Informatieplicht

Stedebouwkundige vergunning verkregen:
Ja
Stedebouwkundige bestemming:
woongebied
Dagvaarding uitgebracht:
Nee
Voorkoopsrecht:
Nee
Verkavelingsvergunning verkregen:
Nee