Serrebedrijf met landbouwgrond

Verkocht
Tuinbouwbedrijf met twee serres, trayvelden en nieuwbouwloods en voorzieningen voor 18 seizoenarbeiders op en met 4,87ha landbouwgrond.
Type pand:
Gronden, Agrarisch vastgoed
Gemeente:
Oppervlakte:
48700 m²
Beschikbaarheid:
af te spreken met eigenaar
Garage:
Nee
Tuin:
Nee
Download
Energieprestatiecertificaat (pdf 571.55 Kb)

Beschrijving

Tuinbouwserre gelegen achter Dreef in Meersel Dreef (Hoogstraten). Ligging in agrarisch gebied, in tweede lijn achter de lintbebouwing. Nutsvoorzieningen aanwezig. Ingericht voor de teelt van aardbeien, maar geschikt voor andere teelten of opkweek van planten.

Nieuwbouwloods (2019) 600m² op betonvloer met 2 grote sectionaalpoorten met werk- en sorteerruimte en / of opslag voor materiaal, voldoende uitgerust met gemengd sanitair en kleedruimtes, bureau en refter. De loods is geïsoleerd, voorzien van verwarming en video alarm.

Aansluitend bij de loods voorziening voor de huisvesting van seizoenarbeiders (18 personen) met slaapruimtes, keukens en sanitair. Nieuw, nog niet in gebruik.

Twee serres in glas:
Bouwjaar 2000: 8.400m² bruto oppervlakte (8.000m² netto), poothoogte 4m
Boujwaar 2010: 5.750m² bruto oppervlakte (5.500m² netto), poothoogte 5m
Beide serres zijn voorzien van verwarmingsbuizen alsook scherming, druppelbevloeiing en sproeiers, aangestuurd door Hortimax automatisatie. In de corridor voorziening voor beregening met installatie voor mengen voeding. Verwarming op aardgas aangestuurd door recente Zantingh gasbranderinstallatie (2017) met een e-vermogen van 3,92kW. Buffertank warm water, waterreservoir en geboorde put.

Foliekappen op 7.000m² en landbouwgrond uitgerust met trayvelden, gedraineerd en voorzien van beregening.

Totale oppervlakte landbouwgrond: 4ha 87a 00ca.

Bel ons voor een afspraak op 03 270 76 46.

Stedenbouwkundige inlichtingen: vergunning uitgereikt (Vg), gelegen in agrarisch gebied (Ag), geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd (Gmo), geen voorkooprecht ruimtelijke ordening aanwezig (Gvkr), geen verkavelingsvergunning (Gvv). EPC niet-residentiële eenheid met bestemming logeerfunctie: 140 kWh/m², energielabel B.

Energieprestatiecertificaat (EPC)

Watertoets:
niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied

Stedenbouwkundige informatie / Informatieplicht

Stedebouwkundige vergunning verkregen:
Ja
Stedebouwkundige bestemming:
agrarisch gebied
Dagvaarding uitgebracht:
Nee
Voorkoopsrecht:
Nee
Verkavelingsvergunning verkregen:
Nee