Vernieuwde split-level villa met zwembad

Verkocht
Vernieuwde split-level villa met 3 slaapkamers, prachtige tuin, verwarmd buitenzwembad, buitenkeuken en poolhouse op 859 m².
Type pand:
Woning
Gemeente:
Ligging:
residentiële wijk
Oppervlakte:
859 m²
Beschikbaarheid:
in onderling overleg
KI
€ 937
Aantal slaapkamers:
3
Garage:
Ja
Tuin:
Ja
Download
EPC (pdf 737.66 Kb)

Beschrijving

Vernieuwde split-level villa met 3 slaapkamers, prachtige tuin, verwarmd buitenzwembad, buitenkeuken en poolhouse op 859 m². 

Ligging
In een rustige residentiële straat nabij het centrum van Minderhout en Hoogstraten en in de nabije omgeving van winkels en horeca.

Indeling
Inkomhal met vestiaire, slaapkamer of kantoor, woonruimte met open keuken en aansluitend terras en berging. Luxe badkamer, gastentoilet en ruime garage. In de kelder wasplaats, technische ruimte en ruime bergplaats. Op het verdiep 2 slaapkamers en badkamer. Bergzolder.

Beschrijving
Luxueus afgewerkte en instapklare split-level villa met inkomhal die toegang geeft tot de ruime open recent vernieuwde hypergeïnstalleerde keuken met werkblad in natuursteen en leefruimte met zit- en eethoek en salon met gashaard en toegang / uitzicht via het grote schuifraam op de fantastische tuin met verwarmd buitenzwembad. Ook op het gelijkvloers bevindt zich een slaapkamer of kantoor. De keuken geeft toegang tot een kleine bergruimte en trap naar de benedenverdieping met gastentoilet, grote badkamer met sauna, jacuzzi voor 2 personen en grote inkoopdouche. Verder nog een garage met veel ingemaakte kasten en automatische sectionaalpoort. Wasplaats, technische ruimte en bergruimte bevinden zich in de kelder / souterrain. Op de verdieping zijn er 2 slaapkamers waarvan de master bedroom met dressing en een kleine tweede badkamer met douche. Via de nachthal is er toegang tot de bergzolder.
De woning is voorzien van airco, video alarmcentrale en alle ramen zijn voorzien van dubbele beglazing en hebben rolluiken. 
Tuin op het zuiden met grote terrassen, verwarmd zwembad van 10x5, palmbomen en complete buitenkeuken. Vooraan is er een grote automtische schuifpoort.

Contacteer ons snel en maak kennis met deze buitengewone woning uit 1977, herhaaldelijk verbouwd, verbeterd en gerenoveerd. 

Stedenbouwkundige inlichtingen: vergunning uitgereikt (Vg), gelegen in woongebied (Wg), geen dagvaarding uitgebracht (Gdv), geen voorkooprecht ruimtelijke ordening aanwezig (Gvkr), geen verkavelingsvergunning (Gvv) | EPC: 331 kWh/m², Label D | niet gelegen in overstromingsgevoelig gebied, niet gelegen in een afgebakende oeverzone of afgebakend overstromingsgebied, niet gelegen in een risicozone voor overstromingen.

Alle informatie steeds onder voorbehoud van materiële vergissingen en/of wijzigingen.

Energieprestatiecertificaat (EPC)

EPC waarde:
331 kwh/m²/j
Unieke code:
2306883
Watertoets:
niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied

Stedenbouwkundige informatie / Informatieplicht

Stedebouwkundige vergunning verkregen:
Ja
Stedebouwkundige bestemming:
woongebied
Dagvaarding uitgebracht:
Nee
Voorkoopsrecht:
Nee
Verkavelingsvergunning verkregen:
Nee