Instapklare woning in groene omgeving

Verkocht
Instapklare woning, rustig gelegen in een groene omgeving op een perceel van 486m² in gebied voor verblijfrecreatie waar permanent wonen toegestaan is.
Type pand:
Woning
Gemeente:
Oppervlakte:
486 m²
Beschikbaarheid:
vanaf akte
Aantal slaapkamers:
2
Garage:
Nee
Tuin:
Ja

Beschrijving

Instapklare woning, rustig gelegen in een groene omgeving op een perceel van 486m² in gebied voor verblijfrecreatie waar permanent wonen toegestaan is.

Ligging
Gelegen in een rustige bosrijke omgeving te Brecht. Vlakbij toegangswegen en station Noorderkempen.

Indeling
Gelijkvloers: inkomhal, woonkamer, keuken, badkamer;
Verdieping: 2 slaapkamers en berging;
Tuin met tuinhuis.

Omschrijving
De woning bestaat uit een inkomhal (voorzien van veel ingemaakte kasten) die toegang geeft tot de woonkamer met veel lichtinval. Via de deur in het grote raam kom je vanuit de woonkamer op het terras en in de grote zuid georiënteerde tuin. Vanuit de woonkamer kom je in de keuken met vitrokeramische kookplaat, dampkap, dubbele spoelbak en mogelijkheid tot plaatsen van een vaatwasser. Ook de badkamer met ligbad / douche, badkamermeubel met enkele spoeltafel en toilet bevindt zich op het gelijkvloers.
Via een houten trap kom je op de bovenverdieping met 2 slaapkamers en een bergruimte. Beide slaapkamers zijn voorzien van inmaakkasten.
Keuken en badkamer werden vernieuwd in 2013. Dubbele beglazing en de ramen zijn voor het grote deel voorzien van automatische rolluiken.
De zonnige aangelegde tuin met terras is volledig omheind. In de tuin staat een houten tuinhuis en er is de mogelijkheid tot het bouwen van een tweede tuinhuis op de aanwezige betonplaat.

Algemeen
Woning ideaal als buitenverblijf of voor permanent wonen, rustig gelegen in een bosrijke, groene omgeving.

Contacteer ons voor een bezichtiging.

Stedenbouwkundige inlichtingen: vergunning uitgereikt (Vg), gelegen in gebied voor verblijfrecreatie (Gvr), geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd (Gmo), geen voorkooprecht ruimtelijke ordening aanwezig (Gvkr), verkavelingsvergunning (Vv) | EPC 786 kWh/m²jaar | niet gelegen in overstromingsgevoelig gebied of een risicozone voor overstromingen

Energieprestatiecertificaat (EPC)

EPC waarde:
786 kwh/m²/j
Unieke code:
1425136
Watertoets:
niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied

Stedenbouwkundige informatie / Informatieplicht

Stedebouwkundige vergunning verkregen:
Ja
Stedebouwkundige bestemming:
gebied voor verblijfsrecreatie
Dagvaarding uitgebracht:
Nee
Voorkoopsrecht:
Nee
Verkavelingsvergunning verkregen:
Ja