Woning met loods en kantoor

Verkocht
Halfopen woning met kantoor en loods op een perceel van 1.144m², commercieel gunstig gelegen aan de doorgaande weg tussen Brecht en Sint Lenaarts.
Type pand:
Woning
Gemeente:
Ligging:
centraal
Oppervlakte:
1130 m²
Beschikbaarheid:
vanaf akte
KI
€ 1995
Aantal slaapkamers:
3
Garage:
Ja
Tuin:
Nee
Download
EPC (pdf 748.72 Kb)

Beschrijving

Halfopen woning met kantoor en loods op een perceel van 1.144m², commercieel gunstig gelegen aan de doorgaande weg tussen Brecht en Sint Lenaarts.

Ligging
Centraal gelegen vlakbij de dorpskernen van Brecht en Sint-Lenaarts. Vlotte toegang tot de autosnelweg E19 Antwerpen-Breda en station Noorderkempen. Perceel op het noorden.

Indeling
Woning met kelder; op het gelijkvloers: woonkamer, keuken, toilet, sas, trap- en inkomhal; op het verdiep: badkamer en 3 slaapkamers; bergzolder.
Kantoor (110m²) met receptie en wachtruimte, 2 kantoren, keuken en sanitair
Loods (400m²)

Omschrijving
De woning bestaat uit een inkomhal die toegang geeft tot de open woonkamer en keuken. Bij de keuken is er een gastentoilet en via de achterdeur kom je snel bij de loods en kantoor. Ruime kelderverdieping met technieken. Op de bovenverdieping zijn er 3 slaapkamers en een badkamer.
Verwarming op aardgas en radiatoren. Het buitenschrijnwerk is in aluminium met dubbele beglazing en voorzien van automatische rolluiken.
Flexibel in te delen kantoorruimte.
Ruime loods op betonvloer en toegankelijk via een automatische Hörmann sectionaalpoort met een afmeting van B4,00*H3,00.
Op het terrein zijn 4 parkeerplaatsen voorzien.

Algemeen
Woning met ruime loods en kantoor. Pand met potentieel.

Contacteer ons voor een bezichtiging.

Stedenbouwkundige inlichtingen: vergunning uitgereikt (Vg), gelegen in woongebied (Wg), geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd (Gmo), geen voorkooprecht ruimtelijke ordening aanwezig (Gvkr), geen verkavelingsvergunning (Gvv) | EPC 507 Kwh / (m² jaar) - label F, niet gelegen in overstromingsgevoelig gebied of een risicozone voor overstromingen

Energieprestatiecertificaat (EPC)

EPC waarde:
507 kwh/m²/j
Unieke code:
2307510
Watertoets:
niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied

Stedenbouwkundige informatie / Informatieplicht

Stedebouwkundige vergunning verkregen:
Ja
Stedebouwkundige bestemming:
woongebied
Dagvaarding uitgebracht:
Nee
Voorkoopsrecht:
Nee
Verkavelingsvergunning verkregen:
Nee