Melkveebedrijf met woning, bedrijfsgebouwen, erf en landbouwgrond.

Melkveebedrijf met woning, bedrijfsgebouwen, erf en landbouwgrond. Ook voor andere doeleinden geschikt te maken. Hierbij denkende aan paardenliefhebber, vrij wonen en werken in het buitengebied.
Type pand:
Woning, Agrarisch vastgoed
Gemeente:
2382 Poppel
Vraag exact adres aan
Ligging:
landelijk
Oppervlakte:
12500 m²
Beschikbaarheid:
vanaf akte
Aantal slaapkamers:
4
Garage:
Ja
Tuin:
Ja
Download
EPC (pdf 2.31 Mb)
Plan Verdiep (jpg 295.48 Kb)
Plan Gelijkvloers (jpg 276.83 Kb)
Plan Garage (jpg 124.24 Kb)

Beschrijving

Melkveebedrijf met woning, bedrijfsgebouwen, erf en landbouwgrond. Ook voor andere doeleinden geschikt te maken. Hierbij denkende aan paardenliefhebber, vrij wonen en werken in het buitengebied


Omgeving
Gelegen in Poppel in landschappelijk waardevol agrarisch gebied, net buiten de woonkern van het landelijke dorpscentrum. Grenzend aan mooi bosgebied. Op korte afstand van de Nederlandse grens. De totale oppervlakte bij het object (inclusief landbouwgrond en erf) bedraagt circa 1,25 ha (12.500 m2).


(Bedrijfs)woning
Bouwjaar: omstreeks 1993, vrijstaand, bewoonbare oppervlakte van circa 260m².
Traditionele bouw, fundering op staal, keramische pannen op houten zadeldakconstructie, kruipruimte aanwezig, alle verdiepingsvloeren zijn van gestort beton.


Indeling
Begane grond: hal/vide met trapopgang, L-vormige living met een houtkachel + schouw en openslaande tuindeuren, keuken met provisieruimte/koeling, glazen erkeruitbouw en een modern keukenblok, kantoor, passage met badkamer (inclusief ligbad) en een wasruimte met de witgoedopstelling, douche-cabine en de c.v. kachel, achterportaal met uitstortbak en een toilet.
Verdieping: overloop, 4 slaapkamers, waarvan 2 met inbouwkasten, 2e badkamer met doucheruimte en een toilet, berging, voorts is er een zolderberging.


Voorzieningen
Verwarming oliegestookt middels vloerverwarming en (design)radiatoren. Raam- en deurpartijen uit hardhout (draai-kiep), de glasopeningen zijn bezet met isolatietegels. Eigentijdse en moderne afwerkingstechnieken en woonvoorzieningen w.o. tegelvloeren. Woning is uitgevoerd met zonwering, vensterluiken, hardstenen dorpels en zinken hemelwaterafvoeren.
EPC-waarde: 206 kWh/m²/jaar.


Garage
Bouwjaar 1993, oppervlakte circa 45m².
Traditionele bouwmethode, fundering op staal, keramische pannen op een zadeldakconstructie. Vloer uit gestort beton met een vloerbetegeling. Eén ruimte met 2 maal een handbediende overheaddeur resp. in de voor- en in de achtergevel. Kozijnen in zijgevels.


Siertuin rondom de woning met gazon, terrassen en diverse heesters en hagen. Prachtig uitzicht vanaf achtertuin over de achterliggende landbouwgronden.


Bedrijfsgebouwen
Ligboxenstal annex jongveestal
Bouwjaar: 1990, 1995 en 2006. afmetingen: 55,40m x 22,30m + 15m x 18,70m + 12,70m x 35m.
Traditionele- en systeembouw, fundering op staal, deels betonnen roostervloer deels betonpad, bovenste gedeelte van de zijgevels met handbediend zeil en/of space-boarding. Gegalvaniseerde stalen spanten, geen vrije overspanning, zijwandhoogte 3,20m/4,55m, nokhoogte 6,60m. Vezelcement golfplaten (type asbest 2 % chryostiel) met lichtvlakken op een zadeldakconstructie, houten gordingen. Achterste gedeelte heeft een asymmetrische zadeldakconstructie. Opstal is geheel onderkelderd met een totale opslagcapaciteit van circa 2.160m³. Ventilatoren aanwezig.
Melkstal is ontmanteld.
Op het dak van de stal werd in 2011 een fotovoltaïsche intallatie geplaatst met een geïnstalleerd vermogen van 11.210wP.


Open loods
Bouwjaar 2011. 406m² groot.
Traditionele bouwmethode, fundering op staal, de gevels zijn halfhoog 1,5m opgetrokken met gestort beton. Dakvlak gedekt met stalen beplating op een lessenaarsdak. Stalen spanten, constructie met gebinten en een open front.


Overige voorzieningen
Erfverharding uit betonklinkers en deels zuurbestendige asfaltbitumen: 1.650m².
Sleufsilo 1 (1990): 540m² (60m * 9m), betonnen wanden en vloer met zuurbestendige asfaltbitumen.
Sleufsilo 2: 175m² (35m * 5m), betonnen wanden en vloer met zuurbestendige asfaltbitumen.

Tot september 2028 loopt er nog een vergunning voor een rundveebedrijf. Op de bestaande exploitatie werd er een groene PAS-brief afgeleverd.

Stedenbouwkundige inlichtingen: vergunning uitgereikt (Vg), landschappelijk waardevolle agrarische gebieden (Lwag), geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd (Gmo), geen voorkooprecht ruimtelijke ordening aanwezig (Gvkr), Geen verkavelingsvergunning (Gvv) | EPC 206 kWh / m² jaar label C

Energieprestatiecertificaat (EPC)

EPC waarde:
206 kwh/m²/j
Unieke code:
1781701
Watertoets:
niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied

Stedenbouwkundige informatie / Informatieplicht

Stedebouwkundige vergunning verkregen:
Ja
Stedebouwkundige bestemming:
landschappelijk waardevol agrarisch gebied
Dagvaarding uitgebracht:
Nee
Voorkoopsrecht:
Nee
Verkavelingsvergunning verkregen:
Nee

Interesse in dit pand?

Melkveebedrijf met woning, bedrijfsgebouwen, erf en landbouwgrond. - Poppel - Te koop
Landelijk
€ 750.000