Handelsgelijkvloers, garagebox en 5 parkings

Nieuw
Handelsgelijkvloers van ca. 300m² met garagebox en gebruiksrecht voor 5 parkeerplaatsen. Commercieel zeer gunstig gelegen langs de Bredabaan in het centrum van Maria ter Heide.
Type pand:
Bedrijfsvastgoed
Gemeente:
2930 Brasschaat
Vraag exact adres aan
Oppervlakte:
300 m²
Beschikbaarheid:
vanaf akte
KI
€ 3515
Garage:
Ja
Tuin:
Nee
Download
Elektrische Keuring (pdf 427.46 Kb)
Bodemattest (pdf 114.88 Kb)
EPC (pdf 343.48 Kb)

Beschrijving

Handelsgelijkvloers van ca. 300m² met garagebox en gebruiksrecht voor 5 parkeerplaatsen. Commercieel zeer gunstig gelegen langs de Bredabaan in het centrum van Maria ter Heide.

Ligging:
Vlot bereikbaar in het centrum van Maria ter Heide langs de Bredabaan met winkels, horeca, openbaar vervoer en andere bedrijvigheid in de buurt. Ruime parkeergelegenheid bij de deur. Mooi gelegen net achter de bouwlijn.

Indeling:
Het gelijkvloers is momenteel nog ingericht als kantoorruimte met keuken/eetruimte en toiletten en kan uiteraard naar eigen behoefte worden heringericht. De handelsruimte is één grote ruimte met enkel vaste binnenmuren voor het sanitaire gedeelte. De verdeling bestaat hoofdzakelijk uit vlot verwijderbare binnenwanden. De aanwezige kluis is een prefab constructie (geen beton) en kan door gespecialiseerde firma volledig verwijderd worden zonder de draagstructuur van het gebouw te beïnvloeden.

Omschrijving:
Gewezen bankkantoor op het gelijkvloers onderdeel van een mede-eigendom. Het pand werd ca. 30 jaar geleden nieuw gebouwd en verkeert in goede staat. Mits kleine opfrissingswerken is deze ruimte direct bruikbaar. Gelijkvloerse kantoorruimte van ca. 300m². De bijhorende garagebox achteraan is gesitueerd vlakbij de achterinkom van het pand. Momenteel zijn er bij het pand achteraan en toegankelijk via bareel met magneetkaart bijkomend 5 autostaanplaatsen toegekend door de VME.
Verwarming via hoogrendementsgaskachel op radiatoren.
Airco is aanwezig.
De elektriciteit is conform.

Het pand is niet verhuurd en is beschikbaar vanaf aktedatum.

Algemeen: 
Kortom, een zeer goed gelegen kantoor of handelsruimte met ruime parkeermogelijkheden.

Contacteer ons voor een bezichtiging 03 270 76 25.

Dit pand kan onderhevig zijn aan de renovatieverplichting die door de Vlaamse overheid wordt opgelegd voor niet-residentiële gebouwen. Consulteer voor meer informatie de website van het Vlaams Energie- en Klimaatagentschap via https://www.energiesparen.be/nr/renovatieverplichting.

Stedenbouwkundige inlichtingen: vergunning uitgereikt (Vg), gelegen in woongebied (Wg), geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd (Gmo), geen voorkooprecht ruimtelijke ordening aanwezig (Gvkr), geen verkavelingsvergunning (Gvv) | EPC Kantoor 240 kWh/m²/jaar label B

Energieprestatiecertificaat (EPC)

EPC waarde:
240 kwh/m²/j
Watertoets:
niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied

Stedenbouwkundige informatie / Informatieplicht

Stedebouwkundige vergunning verkregen:
Ja
Stedebouwkundige bestemming:
woongebied
Dagvaarding uitgebracht:
Nee
Voorkoopsrecht:
Nee
Verkavelingsvergunning verkregen:
Nee

Interesse in dit pand?

Handelsgelijkvloers, garagebox en 5 parkings - Brasschaat - Te koop
€ 395.000