Handelspand geschikt voor diverse doeleinden

Nieuw
Commercieel gunstig gelegen in het centrum van Minderhout
Type pand:
Bedrijfsvastgoed
Gemeente:
2322 Minderhout
Vraag exact adres aan
Ligging:
handelsligging
Oppervlakte:
55.35 m²
Beschikbaarheid:
vanaf akte
Garage:
Nee
Tuin:
Nee
Download
Plan (pdf 525.49 Kb)

Beschrijving

Mooi handelspand met een vloeroppervlakte van 55,35 m², recent gebouwd in het jaar 2012.   

Ligging
Commercieel uitstekend gelegen in het centrum van Minderhout, vlot bereikbaar te voet, met de fiets, de auto of het openbaar vervoer.  Ruime parkeergelegenheid in de directe omgeving.  Achteraan is één private parkeerplaats inbegrepen.  

Omschrijving
Het handelspand maakt deel uit van een appartementsgebouw waarin twee handelsruimten en vier appartementen zijn ondergebracht.  
De handelsruimte is momenteel ingericht als kapperszaak, en met keuken, sanitair en berging voorzien van een hoge afwerkingsgraad, maar kan tevens worden aangewend voor diverse andere doeleinden (kantoor, winkel,..) en naar eigen behoeften worden heringericht.
Traditioneel gebouwd in 2012, met duurzame materialen en dubbele beglazing in aluminium schrijnwerk.  Het pand is goed geïsoleerd, wordt verwarmd op aardgas en is voorzien van airco, alarm en vloerverwarming.  Electriciteit is conform.  Uitstekende staat van onderhoud.  

Beschikbaar bij akte.

Contacteer ons voor een bezichtiging 03 270 76 25.

Stedenbouwkundige inlichtingen: vergunning uitgereikt (Vg), gelegen in woongebied (Wg), geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd (Gmo), geen voorkooprecht ruimtelijke ordening aanwezig (Gvkr), geen verkavelingsvergunning (Gvv)

Interesse in dit pand?

Handelspand geschikt voor diverse doeleinden - Minderhout - Te koop
Handelsligging
€ 155.000