Langgevelhoeve met hoevegebouwen

Verkocht
Langgevelhoeve met hoevegebouwen op 12.000m². Unieke landelijke ligging in Meerle met weids zicht over de velden rondom.
Type pand:
Woning, Agrarisch vastgoed
Gemeente:
Oppervlakte:
12000 m²
Aantal slaapkamers:
4
Garage:
Ja
Tuin:
Ja
Download
EPC (pdf 626.39 Kb)

Beschrijving

Langgevelhoeve met hoevegebouwen op 12.000m². Unieke landelijke ligging in Meerle met weids zicht over de velden rondom.

Ligging
Mooi gelegen in buitengebied, maar goed bereikbaar langs een goed aangesloten weg op korte afstand van Meerle, Meer en Hoogstraten.

Beschrijving
Zeer goed onderhouden bedrijfswoning met een bebouwde oppervlakte van ca. 344m². De langgevelhoeve is op het gelijkvloers voorzien van een achterinkom met toilet, goed uitgeruste en volledig ingerichte keuken met zicht op de mooi aangelegde tuin en over de weilanden. Aanlsuitend is er een berg- en wasplaats en kelder. De woonkamer heeft een gezellige schouwmantel met inbouwkachel en is voorzien van lambrisering. Verder bevinden zich op het gelijkvloers een badkamer met ligbad en douche, 4 slaapkamers, waarvan één opkamer, en bureau. Op het verdiep is er een grote zolderruimte.
Sas verbindt de woning met de aanpalende bindstal die zou kunnen worden geïntegreerd in de woning tot een totale bewoonbare oppervlakte van 1.000m³. Boven de stal bevindt zich een ruime schelft.

Hoevegebouwen:
Bijgebouw 1: loods/schuur met een oppervlakte van ca. 285m²
Bijgebouw 2: berging/garage met een oppervlakte van 60m² en zolder op het verdiep
Bijgebouw 3: gerenoveerde kalverstal met een oppervlakte van 190m² die dienst doet als polyvalente ruimt met eenvoudig sanitair
Bijgebouw 4: loods in oude ligboxenstal met een oppervlakte van ca. 1.375m²

Rondom mooi aangelegd met moestuin, verzorgde gezellige tuin met zonneterras en voorzien van de nodige verhardingen.

Deze hoeve op unieke locatie biedt tal van mogelijkheden om te ondernemen in agrarisch gebied. Mogelijkheid tot aankopen van ca. 4ha 22ca landbouwgrond aansluitend achter de hoeve.
 
Neem contact op voor meer informatie of voor een bezoek.

Stedenbouwkundige inlichtingen: vergunning uitgereikt (Vg), gelegen in agrarisch gebied (Ag), geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd (Gmo), geen voorkooprecht ruimtelijke ordening aanwezig (Gvkr), geen verkavelingsvergunning (Gvv) | EPC: 495kWh / m² jaar, label E

Energieprestatiecertificaat (EPC)

EPC waarde:
495 kwh/m²/j
Watertoets:
niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied

Stedenbouwkundige informatie / Informatieplicht

Stedebouwkundige vergunning verkregen:
Ja
Stedebouwkundige bestemming:
agrarisch gebied
Dagvaarding uitgebracht:
Nee
Voorkoopsrecht:
Nee
Verkavelingsvergunning verkregen:
Nee