Vrijstaande woning

Verkocht
Type pand:
Woning
Gemeente:
Oppervlakte:
980 m²
Beschikbaarheid:
vanaf akte
Aantal slaapkamers:
5
Garage:
Ja
Tuin:
Ja
Download
EPC (pdf 669.56 Kb)
Plan Gelijkvloers (jpeg 1.31 Mb)
Kadasterplan (pdf 296.74 Kb)
Plan Verdiep (jpeg 1.66 Mb)

Beschrijving

Vrijstaande woning in Loenhout op een perceel van 980m² aan de rand van het dorpscentrum.

Ligging
Goed gelegen nabij het centrum van Loenhout op wandel- en fietsafstand van winkels en horeca, alsook parkgebied en lokale voorzieningen voor jeugdbeweging en sportbeoefening. In de directe omgeving is er aansluiting op openbaar vervoer (zowel bus als trein) en de E19 Antwerpen - Breda.

Indeling
Volledige kruipruimte
Gelijkvloers: inkomhal, salon, eetkamer, keuken, berging, toilet, nachthal, badkamer, 3 slaapkamers, garage;
Verdiep: bureau, toilet, douche, 2 slaapkamers.


Beschrijving
De inkomhal met gastentoilet biedt rechtstreeks toegang tot de woonkamer met recent geplaatste gashaard. De keuken is met voldoende kastruimte en alle gebruikelijke toestellen inclusief vaatwasser en plaats voor ontbijt- en/of eettafel goed voorzien. Aansluitend bij de keuken is er een zonnig terras. Verder op het gelijkvloers een gerenoveerde badkamer (2015) met grote inloopdouche en drie slaapkamers. Het verdiep werd in 1990 verder afgewerkt met 2 slaapkamers, douchecel, toilet en een grote bureau- en/of speelkamer. De inpandige garage met automatische poort biedt plaats voor één wagen.


Mooie aangelegde en onderhouden tuin met recent tuinhuis.

Deze woning verkeert in een zeer goede staat van onderhoud met doorheen de jaren de nodige aandacht voor energetische optimalisaties. Verwarming op aardgas via recente hoogrendementskachel, overal dubbele beglazing, geïsoleerd dak en in 2013 werd de spouwmuur geïsoleerd.

Met een straatbreedte van 31 meter en een perceelsdiepte van 30 meter biedt dit perceel in de toekomst wellicht mogelijkheden tot verdere verdichting.

Stedenbouwkundige inlichtingen: Vergunning uitgereikt (Vg), gelegen in woongebied (Wg), geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd (Gmo), geen voorkooprecht ruimtelijke ordening aanwezig (Gvkr), verkavelingsvergunning (Vv) | EPC: 291 kWh / m² jaar, Label C

Energieprestatiecertificaat (EPC)

EPC waarde:
291 kwh/m²/j

Stedenbouwkundige informatie / Informatieplicht

Stedebouwkundige vergunning verkregen:
Ja
Stedebouwkundige bestemming:
woongebied
Dagvaarding uitgebracht:
Nee
Voorkoopsrecht:
Nee
Verkavelingsvergunning verkregen:
Ja