Vrijstaande woning met werkplaats

Verkocht
Vrijstaande woning met werkplaats in Loenhout op een perceel van 1040m² met uniek uitzicht op de achterliggende landerijen.
Type pand:
Woning
Gemeente:
Ligging:
landelijk
Oppervlakte:
1040 m²
Beschikbaarheid:
vanaf akte
KI
€ 1321
Aantal slaapkamers:
4
Garage:
Ja
Tuin:
Ja
Download
Kadastraal Plan (pdf 293.47 Kb)
EPC (pdf 666.88 Kb)

Beschrijving

Ligging
Goed gelegen aan de rand van het dorpscentrum van Loenhout op wandel- en fietsafstand van winkels en horeca, kinderopvang, kleuter- en lager onderwijs alsook lokale voorzieningen voor jeugdbeweging en sportbeoefening. In de directe omgeving is er aansluiting op openbaar vervoer (zowel bus als trein) en de E19 Antwerpen - Breda.

Indeling
Kelder.
Gelijkvloers: inkomhal, zithoek, eetkamer, keuken, veranda, achterinkom, gang, slaapkamer, badkamer, 2x WC, bergplaats;
Verdiep: nachthal, 3 slaapkamers.

Zolder

Beschrijving
De inkomhal biedt rechtstreeks toegang tot de gezellige woonkamer op eiken vloer en voorzien van een gashaard. De keuken heeft voldoende kastruimte, alle gebruikelijke toestellen inclusief vaatwasser en plaats voor ontbijt- en/of eettafel. Vanuit de keuken is de handige kelder vlot bereikbaar. Aansluitend bij keuken en woonkamer is er een veranda. Ook bevinden zich op het gelijkvloers een slaapkamer en badkamer zodat wonen op het gelijkvloers in deze woning perfect mogelijk is. Verder op het gelijkvloers vinden we een berging en toilet. Het verdiep is voorzien van een nachthal met daarop aansluitend 3 ruime slaapkamers.


Mooie aangelegde en perfect onderhouden tuin met houten tuinberging. Op de linkerperceelsgrens staat een vrijstaande garage en opslagloods (ca. 140m²) geschikt voor allerhande doeleinden.

Deze woning verkeert in een zeer goede staat van onderhoud en is instapklaar. 

Neem contact op voor meer informatie of voor een bezoek.

Stedenbouwkundige inlichtingen: Vergunning uitgereikt (Vg), gelegen in woongebied met landelijk karakter (WgLk), geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd (Gmo), geen voorkooprecht ruimtelijke ordening aanwezig (Gvkr), verkavelingsvergunning (Vv), EPC 215 kWh/m²/jaar, Label C

Energieprestatiecertificaat (EPC)

EPC waarde:
215 kwh/m²/j
Watertoets:
mogelijk overstromingsgevoelig gebied

Stedenbouwkundige informatie / Informatieplicht

Stedebouwkundige vergunning verkregen:
Ja
Stedebouwkundige bestemming:
Woongebied met landelijk karakter
Dagvaarding uitgebracht:
Nee
Voorkoopsrecht:
Nee
Verkavelingsvergunning verkregen:
Nee