Vrijstaande woning met tuin

Verkocht
Zeer goed onderhouden, instapklare woning in open bebouwing op een mooi perceel van 800m².
Type pand:
Woning
Gemeente:
Ligging:
residentiële wijk
Oppervlakte:
800 m²
Beschikbaarheid:
in onderling overleg
KI
€ 1170
Aantal slaapkamers:
4
Garage:
Ja
Tuin:
Ja
Download
Watertoets (pdf 399.3 Kb)
Risicokaart (pdf 396.14 Kb)
EPC (pdf 634.74 Kb)
Kadaster Plan (pdf 338.38 Kb)
Bodemattest (pdf 118.81 Kb)

Beschrijving

Ligging
Goed gelegen in een doodlopende straat in een residentiële laagbouwwijk met veel privacy aan de rand van het dorpscentrum van Beerse. Niet ver van winkels en horeca, kinderopvang, kleuter- en lager onderwijs alsook lokale voorzieningen voor jeugdbeweging en sportbeoefening. In de directe omgeving is er aansluiting op openbaar vervoer (zowel bus als trein) en de E34 Antwerpen - Eindhoven (22 - Beerse).

Indeling
Kelder.
Gelijkvloers: inkomhal, gastentoilet, zithoek, eetkamer, keuken, achterinkom/wasplaats, nachthal, 2 slaapkamers, badkamer;
Verdiep: nachthal, 2 slaapkamers, bergzolder;

Inpandige garage.

Beschrijving
De inkomhal biedt rechtstreeks toegang tot de gezellige woonkamer op natuursteen. De gerenoveerde keuken heeft voldoende kastruimte, alle gebruikelijke en recente toestellen inclusief inductievuur en nieuwe vaatwasser en plaats voor ontbijt- of eettafel. Aansluitend bij de keuken is er de achterinkom / wasplaats. Van hieruit is de handige kelder vlot bereikbaar. Het zonnige terras is toegankelijk vanuit de woonkamer en de wasplaats. Ook bevinden zich op het gelijkvloers twee gerenoveerde slaapkamers en een badkamer met ligbad, vernieuwde douche en hangtoilet zodat wonen op het gelijkvloers in deze woning perfect mogelijk is. Verder op het gelijkvloers is er een afzonderlijk toilet. Het verdiep is voorzien van een nachthal met daarop aansluitend 2 ruime slaapkamers. De bovenverdieping is recent volledig vernieuwd met nieuwe Velux ramen met rolluiken en ook het dak werd grondig geïsoleerd. Er werd een warmtepomp airco geplaatst en er zijn overal inmaakkasten.

De inpandige garage met automatische poort biedt plaats aan één wagen. Verder is er een overdekte, met hek afgesloten, lange carport met nog eens plaats voor het parkeren van één of twee wagens. Ook is er een aparte fietsenstalling.

De gemakkelijk te onderhouden tuin is volledig aangelegd, omheind en rondom geklinkerd. Achter in de tuin bevindt zich een gemetst tuinhuis met ingebouwde barbecue en mogelijkheid tot inpandig hondenhok.

De woning is altijd tot in de puntjes goed onderhouden. De elektriciteitskast werd vernieuwd en recent werd ook de condenserende hoogrendementskachel nog vernieuwd. De ramen werden enkele jaren geleden vervangen door aluminium profielen met thermische ontkoppeling  en inbraakwerende dubbele beglazing. De meeste ramen zijn voorzien van rolluiken en vliegenhorren. De zonnepanelen helpen de elektriciteitsfactuur te drukken.


Deze woning verkeert in een zeer goede staat van onderhoud en is instapklaar. 

Neem contact op voor meer informatie of voor een bezoek.

Stedenbouwkundige inlichtingen: Vergunning uitgereikt (Vg), gelegen in woongebied (Wg), geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd (Gmo), geen voorkooprecht ruimtelijke ordening aanwezig (Gvkr), verkavelingsvergunning (Vv), EPC 209 kWh/m²/jaar, Label C

Energieprestatiecertificaat (EPC)

EPC waarde:
209 kwh/m²/j
Watertoets:
niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied

Stedenbouwkundige informatie / Informatieplicht

Stedebouwkundige vergunning verkregen:
Ja
Stedebouwkundige bestemming:
woongebied
Dagvaarding uitgebracht:
Nee
Voorkoopsrecht:
Nee
Verkavelingsvergunning verkregen:
Ja