Horecazaak met woning

Nieuw
Fantastisch gelegen horecazaak (incl. handelsfonds) met woning te midden van het bosgebied Gerhagen op korte afstand van het bosmuseum van waaruit tal van natuurwandelingen starten.
Prijs te bevragen
Interesse in dit pand?
Type pand:
Bedrijfsvastgoed
Gemeente:
3980 Tessenderlo
Vraag exact adres aan
Ligging:
bosrijk
Oppervlakte:
6510 m²
Beschikbaarheid:
in onderling overleg
KI
€ 2929
Garage:
Ja
Tuin:
Nee
Download
EPC Residentieel (pdf 736.17 Kb)
EPC Niet Residentieel (pdf 798.25 Kb)
Bodemattest (pdf 113.37 Kb)

Beschrijving

Fantastisch gelegen horecazaak (incl. handelsfonds) met woning te midden van het bosgebied Gerhagen op korte afstand van het bosmuseum van waaruit tal van natuurwandelingen starten.

Ligging
Het natuurgebied Gerhagen is een grensoverschrijdend gebied van 945 hectare met bossen en landbouwgrond en met de abdij van Averbode als grote trekpleister. Gerhagen in Tessenderlo is een van de poorten tot dit gebied.

Indeling
Commercieel gelijkvloers met inkomsas, veranda ingericht als verbruikszaal, tweede verbruikszaal in het hoofdgebouw met toog, sanitaire voorzieningen met M/V/andersvaliden toiletten, professionele grootkeuken met bereidingsruimte (warm en koud gedeelte), afwaszone, koelcel, berging met opslagplaats, berging met stookplaats, privatieve inkomhal met trapplaats en personeelstoilet.
Bovenverdieping met woonkamer, zithoek en eetplaats, keuken met ontbijthoek, berging met wasplaats, toilet, nachthal met badkamer en drie slaapkamers. Aansluitend bij de keuken en woonkamer is er een ruim dakterras.
Er is een niet ingerichte nokzolder bereikbaar via een valtrap.

Omschrijving
Op een perceel van 6.510m² bevindt zich "Het Ontbijthuis", een volledig uitgerust en operationeel horecapand met woning op een absolute commerciële toplocatie in de natuur, druk bezocht door wandelaars en fietsers. Het gebouw is mooi ingeplant op ruime afstand van de voorliggende toegangsweg.
Via een inkomsas kom je in de ruime open verbruikszaal op het gelijkvloers met een oppervlakte van ca. 215m² en met links achteraan een buffethoek. Rechts achteraan bevinden zich de M/V/andersvaliden toiletten voor het cliënteel. De verbruikszaal en de ingerichte grootkeuken worden van mekaar gescheiden door een lange ingerichte toog. Via een afzonderlijke privatieve inkom kom je in de traphal van het woongedeelte van ca. 179m². De trap komt uit in de hal op de eerste verdieping, van waaruit je naar de leefruimte, keuken, badkamer, slaapkamers, bureau en wasplaats kan. 
Het bijgebouw in de tuin doet dienst als gastenverblijf met woonkamer, zithoek en eetplaats, keuken, badkamer en een slaapmezzanine onder het hellend dak.  
Aan de linkerzijde van het perceel is er een ruime kiezelparking voor het cliënteel. Achteraan en afgesloten met een poort is er een privéparking. De tuin achter de woning is mooi aangelegd met een buitenzwembad. Aansluitend bij de verbruikszaal op het gelijkvloers bevindt zich een afgesloten, mooie tuin die bij goed weer een mooie aanvulling is op het publieke gedeelte. Zo ook het ruime terras met overkapping aan de voorzijde van de veranda.

Het pand verkeert in uitstekende staat van onderhoud en is instapklaar; zowel de woning als het commerciële gedeelte.

De prijs omvat het onroerend goed, inclusief het handelsfonds en de volledige professionele inrichting van de handelszaak.

Stedenbouwkundige inlichtingen: Vergunning uitgereikt (Vg), gelegen in recreatiegebied (Gdr) - recreatiegebied volgens GRUP Gerhagen dd 6/10/2011, geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd (Gmo), geen voorkooprecht ruimtelijke ordening aanwezig (Gvkr), geen verkavelingsvergunning (Gvv) | EPC residentiëel 193 kWh/m² jaar - Label B, EPC niet-residentiëel Label B.

Dit is geen aanbod, alle informatie is steeds onder voorbehoud van materiële vergissingen en/of wijzigingen.

Energieprestatiecertificaat (EPC)

EPC waarde:
193 kwh/m²/j
Watertoets:
niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied

Stedenbouwkundige informatie / Informatieplicht

Stedebouwkundige vergunning verkregen:
Ja
Stedebouwkundige bestemming:
gebied voor dagrecreatie
Dagvaarding uitgebracht:
Nee
Voorkoopsrecht:
Nee
Verkavelingsvergunning verkregen:
Nee

Interesse in dit pand?

Horecazaak met woning - Tessenderlo - Te koop
Bosrijk
Prijs te bevragen