Charmante villa

Charmante villa met grote tuin op een mooi georiënteerd perceel van 1.752m² op een uitstekende locatie net buiten het centrum van Schilde en Sint-Antonius Zoersel.
Type pand:
Woning
Gemeente:
2980 Zoersel
Vraag exact adres aan
Ligging:
residentiële wijk
Oppervlakte:
1752 m²
Beschikbaarheid:
in onderling overleg
Aantal slaapkamers:
4
Garage:
Ja
Tuin:
Ja
Download
EPC (pdf 728.3 Kb)
Kadasterplan (pdf 320.26 Kb)
Risicokaart (pdf 369.97 Kb)
Watertoets (pdf 353.36 Kb)

Beschrijving

Charmante villa met grote tuin op een mooi georiënteerd perceel van 1.752m² op een uitstekende locatie net buiten het centrum van Schilde en Sint-Antonius Zoersel.

Ligging
Gezellige woning, uitstekend gelegen op een mooi perceel in Zoersel (Sint-Antonius) op de hoek van de Raymond Delbekestraat en de Kapellenhoflaan. Gelegen net buiten de dorpscentra van zowel Schilde als St.-Antonius Zoersel. Winkels, scholen, openbaar vervoer, diensten en zorg bevinden zich op korte afstand. Rechthoekig perceel, georiënteerd op het zuidoosten met een oppervlakte van 1.752m², een breedte aan de straat van 32,72m en een diepte achteraan van ca. 50m.

Indeling
Gelijkvloers: inkomhal, zithoek, eethoek, keuken, berging, toilet, slaapkamer, badkamer, bureau en inpandige garage;
Verdiep: nachthal, 3 slaapkamers, toilet en hobbykamer;
Mooie grote aangelegde tuin met petanquebaan, ruime vrijstaande dubbele garage en tuinberging.

Omschrijving
De inkomhal met houten trap naar de eerste verdieping geeft toegang tot de ruime woonkamer (53m²) met houtkachel. De woonkamer met grote raampartijen biedt veel plaats voor een salon- en eethoek, leeshoek en bar. Aansluitend een gezellige en volledig ingerichte keuken met veel kastruimte en voldoende plaats voor een ontbijttafel. De eetkamer sluit aan op het buitenterras in bankirai en geeft een mooi uitzicht over de tuin. De achterinkom sluit aan op de inpandige garage en berging met de nodige aansluitingen voor wasmachine en droogkast. Verder bevinden zich op het gelijkvloers een gastentoilet, een recent volledig vernieuwde badkamer met inloopdouche, slaapkamer en studiekamer. 
Op de verdieping sluit de nachthal aan op de 3 slaapkamers waarvan 2 kamers voorzien zijn van sanitair. Bijkomend is er nog een hobbykamer.

Algemeen
Dit is een gezellige, zeer charmante vrijstaande villa uit '76 met veel mogelijkheden. Wonen op de gelijkvloerse verdieping is perfect mogelijk.

Aarzel niet ons te contacteren voor verdere inlichtingen of een bezichtiging op 03/270 76 25.

Stedenbouwkundige inlichtingen: vergunning uitgereikt (Vg), gelegen in woonpark (Wp), geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd (Gmo), geen voorkooprecht ruimtelijke ordening aanwezig (Gvkr), verkavelingsvergunning (Vv) | EPC 313 kWh / m² jaar label D

Energieprestatiecertificaat (EPC)

EPC waarde:
313 kwh/m²/j
Watertoets:
niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied

Stedenbouwkundige informatie / Informatieplicht

Stedebouwkundige vergunning verkregen:
Ja
Stedebouwkundige bestemming:
woonpark
Dagvaarding uitgebracht:
Nee
Voorkoopsrecht:
Nee
Verkavelingsvergunning verkregen:
Ja

Interesse in dit pand?

Charmante villa - Zoersel - Te koop
Residentiële wijk
€ 599.000