Vrijstaande gelijkvloerse woning

Nieuw
Gelijkvloerse woning met veel potentieel op een zuidwest perceel aan de rand van dorpscentrum Brecht.
Type pand:
Woning
Gemeente:
2960 Brecht
Vraag exact adres aan
Ligging:
landelijk
Oppervlakte:
1293 m²
Beschikbaarheid:
vanaf akte
Aantal slaapkamers:
3
Garage:
Ja
Tuin:
Ja

Beschrijving

Vrijstaande gelijkvloerse woning met veel potentieel in Brecht op mooi zuidwest georiënteerd perceel van 1.293m² aan de rand van het dorpscentrum.

Ligging
Goed gelegen in een kindvriendelijke wijk nabij het centrum van Brecht op wandel- en fietsafstand van winkels en horeca, alsook parkgebied en lokale voorzieningen voor jeugdbeweging en sportbeoefening. In de directe omgeving is er aansluiting op openbaar vervoer (zowel bus als trein) en de E19 Antwerpen - Breda.

Indeling
Kruipruimte;
Gelijkvloers: inkomhal, woonkamer, keuken, koele berging, wasplaats, technische ruimte, toilet, nachthal, badkamer, 3 slaapkamers;
Verdiep: bergzolder;
Garage en tuinberging.

Beschrijving
De inkomhal biedt rechtstreeks toegang tot de woonkamer (36m²) met kolenkachel. De keuken (16m²) biedt plaats voor ontbijt- en/of eettafel. Vanuit de keuken is er rechtstreekse toegang tot de koele berging en tot het overdekte terras. Achteraan de woning bevindt zich de achterinkom/wasplaats met aparte technische ruimte en apart gastentoilet. Vanuit deze achterinkom is er toegang tot de zolder met veel bergruimte via een vlizotrap. Verder op het gelijkvloers een badkamer met ligbad en een tweede toilet en 3 ruime slaapkamers.

De grote zonovergoten tuin met garage voor één wagen en tuinberging (40m²) voorzien van elektriciteit is op het zuidwesten georiënteerd. 

Centrale verwarming op stookolie, overal dubbele beglazing met automatische rolluiken. Grondplannen aanwezig.

Interessant als kangoeroewoning. Met een straatbreedte van 24 meter en een perceelsdiepte van ca. 54 meter biedt dit perceel in de toekomst wellicht mogelijkheden voor het opsplitsen van het perceel in 2 percelen voor halfopen bebouwing.

Stedenbouwkundige inlichtingen: Vergunning uitgereikt (Vg), gelegen in woongebied (Wg), geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd (Gmo), geen voorkooprecht ruimtelijke ordening aanwezig (Gvkr), verkavelingsvergunning (Vv) | EPC:  733kWh / m² jaar, Label F

Energieprestatiecertificaat (EPC)

EPC waarde:
733 kwh/m²/j
Watertoets:
niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied

Stedenbouwkundige informatie / Informatieplicht

Stedebouwkundige vergunning verkregen:
Ja
Stedebouwkundige bestemming:
woongebied
Dagvaarding uitgebracht:
Nee
Voorkoopsrecht:
Nee
Verkavelingsvergunning verkregen:
Ja

Interesse in dit pand?

Vrijstaande gelijkvloerse woning - Brecht - Te koop
Landelijk
€ 439.000