Bouwgrond op topligging

Verkocht
Type pand:
Gronden
Gemeente:
Ligging:
landelijk
Oppervlakte:
855 m²
Garage:
Nee
Tuin:
Nee

Beschrijving

Mooi perceel bouwgrond op een toplocatie in Meerle in de Lage Rooy. Het perceel voor open bebouwing is gelegen in een zeer rustige straat en heeft een oppervlakte van 855m².

Ligging
In de Lage Rooy, een zeer rustige straat vlakbij het centrum van Meerle. De straat is voorzien van alle nutsleidingen. Lot 4 volgens meetplan 7 januari 2022. Dit plan kan u hiernaast downloaden.

Omschrijving
Perceel met een oppervlakte van 855m², een straatbreedte van 15,00 meter en een diepte van ca. 57,00 meter. Geschikt voor het bouwen van een open bebouwing met een gevelbreedte van 9,00 meter. De bouwdiepte is bepaald op 17,00 meter. Zijgevels staan minimaal 3,00 meter uit de perceelsgrens. Maximaal 2 bouwlagen + zolder. Zowel platte daken als schuine daken worden toegestaan

De stedenbouwkundige voorschriften worden u op eenvoudig verzoek bezorgd.

Stedenbouwkundige inlichtingen: Gvg (Geen vergunning uitgereikt), Wg (woongebied), Gmo (Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd), Gvkr (Geen voorkooprecht ruimtelijke ordening aanwezig), Vv (Verkavelingsvergunning). Verkaveling goedgekeurd door college van burgemeester en schepenen in de zitting van 19 mei 2022 onder nummer V/2022/GP/2/1. 

Energieprestatiecertificaat (EPC)

Watertoets:
niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied

Stedenbouwkundige informatie / Informatieplicht

Stedebouwkundige vergunning verkregen:
Nee
Stedebouwkundige bestemming:
woongebied
Dagvaarding uitgebracht:
Nee
Voorkoopsrecht:
Nee
Verkavelingsvergunning verkregen:
Ja