Bouwgrond HOB

Mooi perceel bouwgrond in Meer. Het perceel voor halfopen bebouwing is gelegen langs de John Lijsenstraat en heeft een oppervlakte van 513m².
Type pand:
Gronden
Gemeente:
Oppervlakte:
513 m²
Beschikbaarheid:
vanaf akte
Garage:
Nee
Tuin:
Nee
Download
Verkavelingsplan (pdf 44.06 Kb)

Beschrijving

Mooi perceel bouwgrond in Meer. Het perceel voor halfopen bebouwing is gelegen langs de John Lijsenstraat en heeft een oppervlakte van 513m².

Ligging
Langs de John Lijsenstraat, net buiten het dorpscentrum van Meer en vlakbij de op- en afrit E19 Antwerpen-Breda. De straat is voorzien van alle nutsleidingen. Lot 3 volgens meetplan 4 december 2008. Dit plan kan u hiernaast downloaden.

Omschrijving
Perceel met een oppervlakte van 513 m², een straatbreedte van 10,55 meter en een diepte van ca. 49 meter. Geschikt voor het bouwen van een halfopen bebouwing met een gevelbreedte van 7,50 meter. De bouwdiepte is bepaald op 17,00 meter. Zijgevel staat minimaal 3,00 meter uit de perceelsgrens. Het gabarit is in overeenstemming met wat algemeen gangbaar is voor gekoppelde bebouwing in de omgeving (17m gelijkvloers, 13m verdieping, 9m dakverdieping). De bouwstrook voor bijgebouwen bevindt zich achteraan het perceel. 

De stedenbouwkundige voorschriften worden u op eenvoudig verzoek bezorgd.


Stedenbouwkundige inlichtingen: Gvg (Geen vergunning uitgereikt), Wg (woongebied), Gmo (Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd), Gvkr (Geen voorkooprecht ruimtelijke ordening aanwezig), Vv (Verkavelingsvergunning). Verkaveling goedgekeurd door college van burgemeester en schepenen in de zitting van 9 juni 2008 onder dossiernummer 13014_2008_4002 en gemeentelijk dossiernummer V20085.

Energieprestatiecertificaat (EPC)

Watertoets:
niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied

Stedenbouwkundige informatie / Informatieplicht

Stedebouwkundige vergunning verkregen:
Nee
Stedebouwkundige bestemming:
woongebied
Dagvaarding uitgebracht:
Nee
Voorkoopsrecht:
Nee
Verkavelingsvergunning verkregen:
Ja

Interesse in dit pand?

Bouwgrond HOB - Meer - Te koop
€ 170.000