Bouwgrond in het centrum van Loenhout

In optie
Mooi perceel bouwgrond in het centrum van Loenhout. Het perceel voor halfopen bebouwing is gelegen in de Weverstraat en heeft een oppervlakte van 529m².
Type pand:
Gronden
Gemeente:
2990 Loenhout
Vraag exact adres aan
Ligging:
centraal
Oppervlakte:
529 m²
Beschikbaarheid:
vanaf akte
Garage:
Nee
Tuin:
Nee
Download
Verkavelingsplan (pdf 368.83 Kb)

Beschrijving

Mooi perceel bouwgrond in het centrum van Loenhout. Het perceel voor halfopen bebouwing is gelegen in de Weverstraat en heeft een oppervlakte van 529m².

Ligging
In de Weverstraat, in het dorpscentrum van Loenhout. De straat is voorzien van alle nutsleidingen. Lot 1 volgens meetplan 21 juni 2022. Dit plan kan u hiernaast downloaden.

Omschrijving
Perceel met een oppervlakte van 529m², een straatbreedte van 15,16 meter en een diepte van ca. 50-55 meter. Geschikt voor het bouwen van een halfopen bebouwing met een gevelbreedte van 7,00 meter. De bouwdiepte is bepaald op 14,00 meter. De te ontwerpen woning bestaat uit eventueel een kelderniveau, een gelijkvloerse verdieping, een eerste verdieping en een dakverdieping (waar kamers kunnen voorzien worden). De dakhelling ligt tussen 0° en 45°. Zonnepanelen/boilers op platte daken ene geïntegreerd in het hellend dak zijn toegelaten.

De zone voor een carport (3,00m * 10,00m) is voorzien in de zijtuinstrook zoals in het geel aangegeven op het plan.

Per koppelblok is er een architecturale eenheid inzake bouwstijl, kleur- en materiaalgebruik en dakvorm. De eerst aangevraagde woning is per koppelblok toonaangevend.

De stedenbouwkundige voorschriften worden u op eenvoudig verzoek bezorgd.


Aandeel kost opmeting en plan en verkavelingsakte zal ten laste zijn van de koper.

Stedenbouwkundige inlichtingen: Gvg (Geen vergunning uitgereikt), Wg (woongebied), Gmo (Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd), Gvkr (Geen voorkooprecht ruimtelijke ordening aanwezig), Vv (Verkavelingsvergunning). Verkaveling goedgekeurd door college van burgemeester en schepenen in de zitting van 13 juni 2022 onder intern dossiernummer 2021-VK-0819 . 

Energieprestatiecertificaat (EPC)

Watertoets:
niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied

Stedenbouwkundige informatie / Informatieplicht

Stedebouwkundige vergunning verkregen:
Nee
Stedebouwkundige bestemming:
woongebied
Dagvaarding uitgebracht:
Nee
Voorkoopsrecht:
Nee
Verkavelingsvergunning verkregen:
Ja

Interesse in dit pand?

Bouwgrond in het centrum van Loenhout - Loenhout - Te koop
Centraal
€ 177.500