Onze diensten

Bij het verkopen en verhuren van een pand, een woning, een appartement… komt heel wat kijken. Misschien kijkt u op tegen al die rompslomp, de schatting, het papierwerk, het regelen van attesten, ... Misschien wilt u enkel een makelaar die de huurder of koper op weg helpt naar uw pand. Aan u de keuze. Wij staan tot uw dienst.

Volledige dossiersamenstelling

Of u nu wilt verkopen of verhuren, alles staat of valt met samenstelling van uw dossier. De wetgever eist in verschillende omstandigheden andere documenten, verklaringen en afschriften en wanneer een ervan ontbreekt, zal de verkoop of het verhuren niet kunnen doorgaan.

Zo’n situatie wil u uiteraard vermijden. U wil geen onderhandeling zien afspringen omdat een blad ontbrak. We helpen u dan ook graag met het samenstellen van dat dossier, waarbij we rekening houden met de specifieke eisen die de wetgever bij uw specifieke verkoop of verhuur oplegt. Dossiers op maat, zeg maar.

Doelgerichte publiciteit

We zetten uw aanbod zo in de markt dat ze vlot haar weg vindt naar de zoekende koper. We zetten hiervoor meerdere media in:

Online:

  • Via deze druk bezochte site stellen we uw aanbod overzichtelijk en aantrekkelijk voor.
  • We delen uw aanbod tegelijk ook via IMMOSCOOP, dé hotspot voor vastgoedprimeurs en dé online-etalage met het meest recente woningaanbod uit vastgoedland.

Offline:

  • Via opvallende, sprekende raamaffiches aan de drie etalages van Hoogstraten, Brecht en Loenhout.
  • Als dat zinvol en gewenst is, zetten we uiteraard ook ter plaatse een in het oog springend reclamebord.

Maar misschien wilt u net discretie. Ook dat kan. Als u dat wenst, stellen we uw pand of bedrijf enkel voor aan een handvol geïnteresseerden.

Attesten en co

Of u nu verhuurt of verkoopt, er worden steeds meer attesten van u gevraagd. En die zorgen weer voor de nodige beslommeringen, geloop en stress: bij wie moet u waarvoor zijn? Wanneer kan dat dan? Moet u weer vrij nemen? Wat moet er dan wanneer in orde zijn …