We schatten uw aanbod... gratis!

Hoe begint u eraan? Hoe schat u hoeveel euro u kunt vragen voor uw appartement, uw winkelpand, uw erf? Gaat u kijken bij de buren? Informeren bij vrienden? Bladeren in de koopjeskrant? Of belt u bij ons aan?

De beste prijs is een prijs waar zowel u, de verhuurder of verkoper, als de huurder of de koper zich in kan vinden. Dit houdt een inschatting in van de sterkste punten van uw aanbod, de locatie, de tendens op de markt, de concurrentie maar ook de manier waarop u een bepaald pand op een bepaalde doelgroep richt. Voordelen en nadelen worden subjectief gewogen. Als we een huurder of een koper vinden die net naar deze voordelen op zoek is, halen we een optimaal resultaat.

Ervaring is de sleutel

Wij komen op locatiebezoek, geven tips en advies, maken foto’s, noteren elk detail en onderzoeken ook de krachtpunten van de omgeving en de ligging. Is het vlot bereikbaar of net aangenaam afgelegen? Op een kruispunt van ontmoetingen of net rustig geïsoleerd? Alle parameters bepalen mee wie welke prijs zal willen betalen.

Die inschatting vereist meer dan een rekentabel. Het gaat om expertise en marktkennis, om gedegen onderzoek en fijnzinnig inschatten. Aertsen makelaars heeft dat vakmanschap in huis. Het resultaat van meer dan 25 jaar ervaring.

En dat doen we gratis?

‘Gratis’ en ‘vakmanschap’? Past dat wel samen?

Jawel, want dat bezoek is net de hoeksteen van onze vastgoedwerking. Als dat goed zit, volgt de rest vanzelf. Daarom willen we er ook tijd en moeite in investeren. Nét omdat we het zo belangrijk vinden.

We gaan er dan ook prat op dat we uw pand niet binnen de vijf minuten verkopen of verhuren, maar wel binnen een zeer redelijke termijn, aan de best mogelijke prijs.

Maak een afspraak voor een schatting

Persoonlijke gegevens

In te schatten pand