U wilt vastgoed verkopen?

Verkopen is altijd persoonlijk, ook al spelen cijfers zo’n grote rol. Bij Aertsen makelaars willen we u daarom ook echt leren kennen. Wat hebt u nodig? Waar bent u naar op zoek?

We informeren u, maar begeleiden vooral

Een eigendom verkopen lijkt soms op een tocht door een doolhof. Laat ons u gidsen over de groeiende berg aan administratie met haar zijsprongen naar bodemonderzoek, EnergiePrestatieCertificaat (EPC), voorkooprecht, zonevreemde elementen, de watertoets, de elektrische keuring en zo verder.

Wij dragen zorg voor de volledige dossiersamenstelling, want de basis van een goede verkoop is een stevig samengesteld verkoopdossier. We volgen alle juridische verschuivingen op de voet op, kennen de vereisten met hun data van inwerkingstelling en de vele uitzonderingen. We vragen de verplichte documenten op in samenwerking met notaris en bevoegde diensten, ontfermen ons over de stedenbouwkundige inlichtingen, het bodemattest, de kadastrale gegevens en wat er nog meer komt bij kijken.

Gaat het om agrarisch vastgoed? Dan kunnen we u zeker en vast helpen. Het begeleiden van de overname van land- en tuinbouwbedrijven en gronden voor land- en tuinbouw is immers één van onze specialiteiten.

Met de juiste prijs naar een optimale verkoop

Verkopen zelf is een kunst. De kunst van het schatten, het bekend maken, het zaaien, de bezichtingen, het onderhandelen… Dat we u hierbij onze ervaring aanbieden, spreekt voor zich.

Een goede schatting en een doelgerichte publiciteit zijn daarbij onontbeerlijk.

Nauwgezette infoverzameling

Een gedragen overeenkomst steunt op het nauwgezet informeren van beide partijen. Niemand wil voor een verrassing komen te staan. Ervaringen moeten aan de verwachtingen voldoen, dus moeten we ze accuraat en volledig beschrijven. We verzamelen daarom zoveel mogelijk informatie, zodat iedereen weet waar hij aan toe is.

Lees meer over attesten, o.a. voor het EnergiePrestatieCertificaat

Kunnen we u verder nog ergens mee helpen ? Graag een vrijblijvende afspraak? We horen het graag!