P6 - Percelen bouwgrond te koop in Loenhout (n° 6)

Mooie verkaveling nabij het centrum van Loenhout. Ideaal voor wie rustig maar toch vlakbij het dorpscentrum wil wonen. De oppervlakte van lot 1 bedraagt 753m².
prijs te bevragen
Gemeente
2990 Loenhout
Vraag exact adres aan
Ligging
rustig
Beschikbaarheid:
vanaf akte

Verkaveling nabij het centrum van Loenhout. Ideaal voor wie rustig maar toch vlakbij het dorpscentrum wil wonen. De oppervlaktes variëren van 753m² tot 1.012m². 

Ligging: 

Gelegen in een rustige straat vlakbij het centrum van Loenhout. De gronden zijn gelegen vlakbij de dorpswinkel, de voetbalclub en chiro- en KLJ lokalen. Het station Noorderkempen ligt op 10km en de oprit van de senlweg E19 op 4km. Kortom ideaal voor wie landelijk wil wonen en toch overal snel wil geraken.

Omschrijving: 

De bouwgronden zijn geschikt voor een vrijstaande bebouwing. Op het verkavelingsplan wordt de zone voor het hoofdgebouw vastgesteld op 6m van de rooilijn en 3m uit de zijdelingse perceelsgrenzen. De maximale diepte van de bouwzones is 17m.

Hiernaast vindt U een link waar u de bouwvoorschriften kan terugvinden.
Stedenbouwkundige inlichtingen: vg, wglk, gvkr, vv. Verkaveling goedgekeurd door college van burgemeester en schepenen in de zitting van 11 mei 2015 onder dossiernummer 11053_2014_46464 en gemeentelijk dossiernummer 0750.

Voor alle verdere informatie kan u contact opnemen met ons kantoor te Loenhout (Huffelplein 1) op het nummer 03 270 76 25.


Dit is geen aanbod, alle informatie is steeds onder voorbehoud van materiële vergissingen en/of wijzigingen.