Percelen bouwgrond te koop in Hoogstraten

prijs te bevragen
Gemeente
2320 Hoogstraten
Vraag exact adres aan
Ligging
stadsrand

Verkaveling van 4 loten voor gekoppelde eengezinswoningen nabij het centrum van Hoogstraten. Uitstekend gelegen vlakbij openbaar vervoer, scholen, winkels, ontspanning, enz., ...  De oppervlaktes variëren van 508m² tot 598m². 

Ligging
Gesitueerd in de Gelmelstraat net buiten het centrum van Hoogstraten op de weg die Hoogstraten verbindt met Wortel. Achteraan aangesloten op agrarisch gebied. 

Omschrijving
De gronden zijn geschikt voor het bouwen van 2x2 halfopen eengezinswoningen met een gevelbreedte van 7 meter en een diepte van 17 meter. Tot een diepte van 9 meter maximaal 2 bouwlagen + zolder, tussen 9 en 13 meter maximaal 2 bouwlagen en voor de overige diepte maximaal 1 bouwlaag.
Bijgebouwen met een maximum oppervlakte van 10% van de perceelsoppervlakte een bouwhoogte van 3,5 meter kunnen worden opgericht in de daartoe voorziene zone van de achtertuin.

Hiernaast vindt U een link waar u de bouwvoorschriften kan terugvinden.

Stedenbouwkundige inlichtingen: Gvg (Geen vergunning uitgereikt), Wg (woongebied), Gvkr (Geen voorkooprecht ruimtelijke ordening aanwezig), Vv (Verkavelingsvergunning). Verkaveling goedgekeurd door college van burgemeester en schepenen in de zitting van 5 september 2019 onder omgevingsloketnummer OMV_2019063386 en gemeentelijk dossiernummer 20199.