Percelen bouwgrond te koop in Rijkevorsel

Nabij het centrum van Sint-Jozef
prijs te bevragen
Gemeente
2310 Rijkevorsel
Vraag exact adres aan
Ligging
residentiële wijk
Verkaveling van 4 loten voor gekoppelde eengezinswoningen nabij het centrum van Sint-Jozef. Uitstekend gelegen met een goede zonoriëntatie. De oppervlaktes variëren van 378 m² tot 539m². 

Ligging
Gesitueerd in de Hoge Heideweg net buiten het centrum van Sint-Jozef. De 4 loten zijn georiënteerd op het zuidoosten.

Omschrijving
De gronden zijn geschikt voor het bouwen van 4 halfopen eengezinswoningen. Bebouwing binnen de bouwstrook zoals aangeduid op het verkavelingsplan. Voorgevelbreedte minimum 6m en maximum zoals aangeduid op het plan. Bouwhoogte van de voorgevel 7m en voor de overige gevels tot op een diepte van 10m dezelfde hoogte als die van de voorgevel en vanaf 10m tot einde bouwstrook een hoogte van 3,50m. De nokhoogte is maximaal 12m hoog. Zadeldak tot 10m diep, plat dak voor de overige bouwdiepte. Voor lot 4 wordt een inpandige garage voorgeschreven.


Stedenbouwkundige inlichtingen: Gvg (Geen vergunning uitgereikt), Wug (Woonuitbreidingsgebied), Gvkr (Geen voorkooprecht ruimtelijke ordening aanwezig), Gmo (Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd) Vv (Verkavelingsvergunning). Verkaveling goedgekeurd door college van burgemeester en schepenen in de zitting van 30 september 2015 onder dossiernummer 552.